| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |

        Välkommen till Whiskey!

 

Här har du möjligheten att fördjupa dig i den fenomenala drycken whiskey och dess geografiska aspekter. Utöver informationssamling kan du även få chansen att vinna en resa som tar dig och en valfri vän till ett destilleri över en helg, där ni får se hur det går till att skapa drycken samt provsmakning utan dess like! Whiskey är en sida som tillkom efter att vi som whiskey entusiaster kände att det fanns ett behov av en svensk sida som samlar information och sprider kunskap om alla de olika sorter som finns att införskaffa.

Som whiskey entusiaster har vi genom åren åkt världen runt och besökt olika destillerier, från stora whiskeyland som Skottland, till dem lite mindre kända whiskeyländerna som Japan. Genom våra resor och återkommande besök till många av destillerierna så har vi genom åren utvecklat ett samarbete med några av destillerierna. Detta samarbete har mynnat ut i att vi har möjlighet att erbjuda er som besöker denna sida, chansen att vinna en resa till ett av dessa destillerierna! Detta gör ni genom att gå in på tävla sidan och fyller i vårt formulär.

Vi hoppas vidare att ni ska kunna ha nytta av vår kunskap och själva bli lika entusiastiska över whiskey som oss. Välkomna!

 

 

 

 

whiskeyglas

 

footer