| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |
illustration till sidan om kontakta oss

Surfa runt på våra sociala medier för mer inspiration och kolla in vårt bildgalleri för matlagningsmotivation. Skulle du har du några frågor, funderingar angående våra produkter, våra recept eller råvaror vi använder oss av så tveka inte på att kontakta oss!

illustration för sidan om det veganska köket

Är du nyfiken på ett utav de modernaste köken idag? Som vegan värnar du inte bara om djurens hälsa utan även om planetens och djurens hälsa. Att vara vegan är inte så krångligt som man kan tro. Här kan du läsa mer om vad det innebär att äta veganskt och några tankesällare ifall du funderar på att bli vegan.

Illustration för sidan om juice

Känn dig piggare, hälsosammare och gladare med hjälp av en juice-detox. Juicen hjälper kroppen att rensa ut alla gifter och onyttigheter som du fått i dig genom ditt vardagliga konsumerande. Kroppen kan med detta börja om på nytt och får en välbehövlig återhämtning. Du kan använda vår juice-detox under antingen en tre- eller sjudagarsperiod.

illustration för sidan om matkassen

Våra veganska matkassar är gjorda för att svara på den återkommande frågan "vad ska vi äta idag?". Våra kassar finns tillgängliga för både familje och singelhushåll. Fullständiga recept med tydliga instruktioner och säsongsbaserade ingredienser ingår till varje kasse. Klicka dig in för mer information eller insipreras av våra exempelmenyer.