| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |

VÄLKOMMEN TILL UPPLEV EUROPA!

 

 

Upplev Europa lovar ett stort utbud av resor och upplevelser och är perfekt för er som är ute efter äventyr och all fantastisk kultur vår världsdel har att erbjuda! För er som inte är lika äventyrliga av er finns det såklart lugnare upplevelser och resor också!

Här hittar ni allt ni kan tänka er vara intresserade av. Med oss kan ni besöka den stora amfiteatern Colosseum i Rom där mäktiga gladiatorer kämpade på liv och död, baka kakor med Europas bästa bagare i Belgien, prova den godaste whiskey som finns att tillgå i Skottlands äldsta destilleri eller varför inte ta en dag och strosa runt i Paris och uppleva sevärdheter som Triumfbågen och Eiffeltornet kombinerat med Frankrikes fantastiska mat.

I Europa finns allt möjligt att se och göra och hos oss finns det minst en resa eller upplevelse för alla. Vi erbjuder många olika slags upplevelser och ännu fler resmål. Till detta erbjuder vi flyg- och transport, guidade turer med våra fantastiska färdledare och boende på väl recenserade hotell med goda standarder, allt för att ni ska få en magisk upplevelse.

Vår personal finns tillgänglig dygnet runt för att svara på era frågor och funderingar. Mycket nöje, önskar Upplev Europa!

Vart börjar nästa äventyr?

 

 

Colosseum

Till exempel det mäktiga Colosseum.

Adelstranden i Kroatien

Eller exempelvis Adelstranden i Kroatien där kungadömet tvättade sina kläder på 1600-talet.

 

 

Upplev Europa       |       071-2345678       |       kundservice@uppleveuropa.se

 

Detta är ett skolprojekt, webbplatsen är fiktiv.