| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |

bungalows i karibien

Cocobay resort i karibien

en kvinna som får en ansiktsbehandling

Få en avslappnande ansiktsbehandling

en stor gång gata med många människor

Hitta din nya stil i köpenhamn

Boka din resa här

Resenärer:
Från:
Till:
Tur och retur Enkel resa Tur och retur Hem från en annan ort
Antal barn (0-16 år):

VILKA ÄR VI?

Vet du inte hur, vart eller när du vill resa? Vill du göra det enkelt för dig och bara fokusera på allt det som är roligt med att resa? Har du specifika intressen som hade varit roligt att få utforska i ett nytt land? Välj då en paketresa med Linked.

Vi anordnar allt det praktiska för er, det enda ni behöver göra är att välja vad för typ av resa ni vill ha och vart ni vill resa så ordnar vi resten. Vi har breda kontaktnät jorden över och våra paketresor är ofta temainriktade.

Resor anordnas tillsammans med andra människor som är intresserade av samma saker som dig, så det är ett ypperligt tillfälle att träffa likasinnande människor.
Är du funktionsnedsatt så ska det inte hindra dig från att resa med oss. Vi har både ledsagare, hörseltolkare samt alla hotell det finns att välja mellan är rullstolsanpassande. Vi vill att alla ska få chansen att uppleva världen.

Våra flyg avgår i från Malmö, Göteborg och Stockholm. Behöver du ta dig till något av dessa stället för att kunna följa med, så ordnar vi rabatterade priser på flyg dit.  
Så ta chansen att uppleva ny kultur, träffa nya människor och spendera tid på något du är intresserad av. Boka en paketresa med Linked.