| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |
Fredag
28 februari 2020

Europaresor

Kanal i Amsterdam

Är du intresserad av att resa till Amsterdam?

Kulturens stad! Här finns allt för dig som är intresserad av kultur. Allt ifrån bokmarknader till fantastiska muséer. Miljön i Amsterdam är inget vi skojar bort, att bara promenera runt i staden är helt fantastiskt, särskilt under våren! Amsterdam erbjuder dessutom fantastiskt mysiga caféer, restauranger och hotell så vi kan nästan lova att du inte kommer ångra ditt besök i staden.

Amsterdam är en perfekt weekendstad - spännande kultur, fantastiska miljöer och ett härligt uteliv för partysugna!

Karlsbron i Prag

Är du intresserad av att resa till Prag?

Prag är en underbar stad för dig som gillar god mat och dryck, fin arkitektur och billiga priser. Här får du väldigt mycket för pengarna! Såklart är resmålet billigare under lågsäsong, men även under högsäsong klarar du dig i den oerhört vackra staden med en låg budget.

 

Här finns det mesta, sevärdheter, bra shopping, fin arkitektur och fantastiska miljöer. Ett resmål värt att besöka, helt klart!

Bild på byggnad i Oslo

Är du intresserad av att resa till Oslo?

Oslo är en superfin stad med mycket att erbjuda. Det är garanterat inte det billigaste valet, men planerar du väl och kommer dit ordentligt förberedd kan du få ut mycket av staden bara genom att besöka alla stadsdelar. Här finns det något för de flesta.

Operahuset är absolut något för personen som är operaintresserad, men själva byggnaden har också ett värde i sig. Arkitekturen är fantastisk! Är du istället matintresserad kan du hitta i princip allt i staden. Besöker du Grünerløkka har du många fina caféer och kaffehak som är väl värda ett besök, eller varför inte besöka Oslos saluhall Vulkan där du kan hitta mat från alla världens hörn?