| © 2013-2017 Medieproduktion, Linnéuniversitetet | Ansvarig utgivare: Anja Kalin | anja.kalin@lnu.se |

Välkommen! Welcome! Willkommen! Benvenuto! Bienvenue!

Lyssna här för mer information om oss. 

 

 

Här på Kulturbussen anordnar vi de bästa kulturresorna i Europa, speciellt anpassade för dig som vill se många sevärdheter på samma gång. Hoppa på en av våra fyra resmål för att se det bäst av vad vi har att erbjuda!

Vid varje av våra resmål erbjuder vi fem stora sevärdheter, men vi stannar självklart vid andra lokala ställen för lunch eller bara för att gå omkring och ta in den härliga atmosfären.

Vi erbjuder skräddarsydda resor för privatpersoner, föreningar och företag efter önskmål.

Buss

En av våra fina bussar. Foto: Bill Ward, Creative Commons

Vi börjar vår resa vid flygplatsen (Roissy Airport i Paris,Heathrow utanför London, Vienna International Airport i Wien och Fiumicino Airport i Rom) där en av våra bussar hämtar upp oss. I priset ingår hotell (med frukost) och inträde till våra sevärdheter. Självklart har vi skandinaviska reseledare för att optimera er resa.

När man resor med oss så har man resegaranti för att man ska känna sig säker och trygg under resan. Vi har kontakter runt om i Europa så våra val av hotel och restaurnger är av bästa kvalite. Vi tar även i åtanke kundrecensioner.

 

Om oss  

Kulturbussen grundades 2016 som ett skolprojekt. Vi som ligger bakom arbete är Elin, Amanda, Patrik och Steff.

 

 

Bildgalleri

 

Franska flaggan

Vill du se den spektakulära trädgården vid slottet Versailles, eller kanske besöka den berömda katedralen som låg som inspiration för Victor Hugos bestsäljare Ringaren i Notre-Dame? Klicka då in dig och läs mer om vackra Frankrike!

Storbritanniens flagga

Storbritannien är kanske inte känt för sitt vackra väder men de har en mängd vackra nationalparker, som exempelvis Yorkshire Dale Nation park. Om vädret mot förmodan sätter stopp för en sådan utflykt, varför inte ta en tripp till Madame Tussauds?

Italiens flagga

Få länder har så många antika byggnader som Italien, som med sin rika historia är ett måste för historieälskaren. Se en av de mest välbevarade amfiteatrarna, som fortfarande är aktiv för föreställningar idag, eller varför inte hälsa på Påven i Vatikanstaten? 

Österrikiska flaggan

Varför inte ta en tripp till Grossglockneralpvägen och se den fantastiska utsikten över alperna. Om höga höjder inte riktigt är för dig kan du istället gå och se en föreställning med de vackra lipizzanerhästarna på Spanska ridskolan.

© 2016 Kulturbussen

info@kulturbussen.se

0341 - 001100